Jobbet kallar

God morgon på er! Sov faktiskt väldgt bra i natt. Vi löste saker och ting för nu i alla fall... För jag älskar honom och tror på oss. Jag vill bara att allt som inte ska finnas i vårt förhållande ska försvinna. Helst idag.

Så, vad händer idag? Jag ska jobba mellan kl 13-21 så det kommer jag göra till största delen idag. Men jag hinner nog med ett inlägg eller två när jag är hemma igen =).

Vi hörs lite senare!

/ =)

Kommentarer
Postat av: Veronica svarar

Japp, jag har två kattbröder som är 3 år gamla. Eftersom vi justflyttat och vårt hus håller på att byggas så bor dom tillfälligt hos våra fd grannar och därför träffar jag dom inte så ofta. Saknar dom jättemycket. Har du också katt? Ja kräftor är riktigt mumsigt! Jaag jobbar på flygplats med bokning inchecking m m. Ja det låter bra att du har ett jobb som du kan ha nytta av i dina studier!

2008-08-15 @ 11:08:48
URL: http://virre80.blogg.se/
Postat av: Veronica svarar

jo det är jättekul! oftast väldigt bra stämning eftersom folk ska ut och resa och är glada, men visst finns det dagar som är mindre roliga, helt klart. Ja vi skulle bara ha en katt från början, den svarta, men då var han tingad, sen efter en veckam är vi hade bestämt oss för den gråa katten så sa min jobbarkompis som jag fick dom av att dom som tingat svarta ej hört av sig, så då fick vi båda om vi tog den svarta och gråa, och jag är glad för det idag för dom har haft stor nytta av varandra :)

2008-08-15 @ 11:49:24
URL: http://virre80.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0