Yes!

Äntligen går någonting som det ska. En ganska fjantig grej egentligen men det gjorde min dag. Nu väntar jag bara på att min älskling ska komma hem...=)

Hoppas ni har en bra fredagkväll!

/ =)

I was crying

Hej på er! Det var ett tag sen nu men jag har äntligen blivit frisk. Och så har jag inte riktigt orkat med bloggen, lite saker som stör. Men jag ska komma upp på fötter igen, det tar lite tid bara. Men jag håller ut =).

Hittade en bra låt med Aerosmith idag. Har ju hört den förut men det var ett tag sen och blev som kär i den. Igen. Den är fin.



There was a time
When I was so brokenhearted
Love wasn't much of a friend of mine
The tables have turned
'Cause me and them ways have parted
That kinda love was the killin' kind
All I want is someone I can't resist
I know - all I - need to know
By the way I got kissed

Måndag 8/9 2008

Har inte skrivit på några dagar, dvs. under helgen. Men det blir lätt så och dessutom har jag inte varit riktigt frisk så orken har inte funnits där.

Snart är det föreläsning i tre timmar...gillar bättre när vi har eftermiddagsföreläsningar men det har vi inte än...det börjar nästa måndag yay!

Så jag kanske borde gå och klä på mig och allt det där som man gör innan skolan.

Ha en bra dag alla!

/ =)

Ett ord - Hungrig

Åhh vad jag är hungrig just nu! Jag har ätit lite konstigt när jag har varit sjuk och ännu är det inte så bra. Men det blir ju knappast bättre när man inte har någon mat hemma som man blir mätt av...What a problem.

Men förhoppningsvis mår jag bättre ikväll för då vill jag ut och äta! Ordentlig mat, som man blir mätt på....aaah nice.

Nu ska jag kolla klart på vänner, huvudet är fortfarande sjukt. Och näsan. Och kroppen. Äh kanske allt.

/ =)

The cutest couple in town

justjared.buzznet.com

Aaaw mitt favoritpar är tillsammans igen! De passar ju så bra ihop, eller hur =)? Riktigt söta är de i alla fall och speciellt i "The notebook" där man fick upp ögonen för dessa två tillsammans. Åh och nu blev jag sugen på att se filmen men kom på att det var ju bara en månad sedan kanske som jag såg den sist och jag har nog sett den alldeles för många gånger i mitt liv tror jag? ;)



"So it's not gonna be easy. It's going to be really hard; we're gonna have to work at this everyday, but I want to do that because I want you. I want all of you, forever, everyday. You and me... everyday."


Så blev man sjuk igen

God morgon på er som kanske har ledigt idag? Eller sovmorgon. Jag är visserligen "ledig" idag men jag har blivit sjuk igen...jupp, det var väl för tidigt att vara ute och leva sitt liv igår, fan! Hur länge ska man behöva sitta hemma och vänta på att blir frisk?! Jag orkar inte längre buhu...

Och imorrn är det tänkt att jag och älsklingen ska ut och äta på en jättemysig restaurang med libanesisk mat mums! Men jag vill helst komma dit utan en rinnande näsa och lungor som knappt orkar ens gå upp för trapporna... Åh nu blev jag sugen på den otroligt goda maten där! De har verkligen världens godaste klyftpotatis som man doppar  i antingen en örtsås eller tzatsiki mmm.....

Jag ligger och kollar lite på Oprah (ja, ligger, jag är supersjuk nu) och det är ett intressant avsnitt idag. Det handlar om människor som hatar sina jobb och mår i princip förjävligt över att behöva jobba med det de gör. Väldigt givande, hoppas människor där ute som ser det här och känner igen sig vågar göra någonting åt sin situation för det är faktiskt ett av det värsta som finns för oss, att inte trivas på sitt jobb. Eftersom jobbet är en sådan stor del av ens liv,  man är ju mer på sitt jobb än hemma många gånger! Så det viktigaste är ju faktiskt att trivas och må bra där men det är inte alla som gör det och det ska man inte behöva leva med. Bra tips och råd fick man och jag som inte jobbar än utan pluggar är faktiskt lite rädd för att komma ut till arbetslivet efter min utbildning...tänk om jag inte kommer trivas eller ännu värre, tänk om man inte hittar något jobb som passar en alls? Då är man fast med ett jobb som inte är menad för en men man tog det för att man behöver pengar... Nej, så ska det inte bli och jag har faktiskt lite planer på hur min framtid med jobb och dylikt ska se ut. Jag måste bara jobba hårt för att det ska bli så. Men om man brinner för någonting så är det alltid lättare =).

Vi hörs sen!

/ sjuklingen

Kanske blir idol roligare i år

Jag kollade på premiären av Idol 2008 ikväll, som många andra också gjorde såklart. Och jag måste faktiskt säga att den här säsongen verkar bli bättre och roligare än förra och kanske till och med förrförra. Och det är tack vare den nya juryn. De kändes bra och fräscha, till skillnad från den gamla juryn som blev till slut för mycket och ja, skittråkiga. Den här idolsäsongen ska bli kul att följa! Hoppas bara att det håller i sig. Och att det kommer finnas ett par åtminstone som kan sjunga så jävla bra.



Såg ni förresten hur lik Andreas Carlsson (längst till vänster) är lik Gary Sinise från CSI: NY? Läskigt, skulle lika gärna kunna vara bröder...

Och hon är en så kallad it-girl

En sak har jag svårt att förstå. Och det är att den här tjejen är så stor i hollywood som hon faktiskt är. Okej, det finns många kändisar som jag inte kan förstå mig på men det här är verkligen en av dem. Jag har aldrig varit något riktigt fan av henne eller hennes syster men speciellt henne har jag haft svårt för. Och det är mest på grund av att jag inte riktigt tycker att hon har någon supertalang i det hon gör, varken som skådespelare eller designer. Och ja, jag har sett många många outfitbilder på henne och har nästan aldrig tyckt att det har varit något vidare. Enligt mig finns det så många andra kvinnliga kändisar som har snyggare stil och framförallt en större talang.



Och  varför ser hon ut som en gammal tant på denna bild för?! Har länge undrat det, hon ser ju inte klok ut. Vad är det med det det gråa håret och trashiga klänningen? Nej, det är just sådant här som jag inte förstår mig  på. Men det ser ju förskräckligt ut... och det är inte enda gången enligt mig. Så ja, jag kritiserar henne men det gör jag just för att jag aldrig ansett att hon har talang för det hon håller på med. Som sagt, det finns fler exempel på sådana tjejer som t.ex. Lindsay Lohan, Paris Hilton osv osv. Men MK borde väl ändå ha potentialen tycker man? Hon som varit känd sen barnsben.

Yes, men så är det. Alla kändisar kan ju inte vara kända på grund av talang. Hur skulle världen se ut då? ;)

Jag tar mig till skolan ändå

God morgon!

Jag orkar inte vara sjuk mer så jag ska snart till skolan, börjar 9.15. Idag är det personaljuridik så det ska bli kul. Och så får jag träffa alla kompisar, skön känsla. Jag har verkligen tröttnat på att ligga här och inte göra någonting så då gör jag det inte helt enkelt. Men jag måste ju självklart ta det lugnt...vill inte få feber och tillbaka till vårdcentralen. No way.


Men vi hörs senare, kanske känner jag mig 100% frisk då! =)

Två tjejer som bemöts på två helt olika sätt

Blondinbella och Kenza. Yes, nu tar till och med jag upp om de två. Men jag ska inte jämföra de två, utan jag vill istället fokusera på varför de bemöts på så olika sätt.

Ett exempel: Kenza har en bild på sig själv där hon gör en pussmun och nedanför står det: "Här får ni en liten mongopuss från mig! =)". Blondinbella skriver ett inlägg om en äldre tant som blir illa bemött av utländska män som skrek någonting på ett annat språk. Min första reaktion på de vardera inläggen är att kenza borde verkligen inte skriva på det sättet då hon inte tar hänsyn till människor med funktionshinder. Och reaktionen på blondinbellas inlägg är att hon är smart och klyftig och vill verkligen förändra samhället, inte människorna, utan vårt svenska samhälle. Men varför får då blondinbella massa hatkommentarer när kenzas inlägg knappt uppmärksammas? Vad är skillnaden och varför ser jag det på detta sätt när inte så många andra ser så (som det känns)? Jag anser att blondinbella bryr sig om vårt samhälle och då hon har en maktfull position är det rätt att hon uttalar sig om händelser hon blir upprörd av. Men jag kan inte förstå varför man använder sig av ord som "mongo" eller cp" i skrift och talspråk. Jag har tidigare skrivit ett inlägg om just det och jag tycker att det är värt att läsa det eller åtminstone att tänka på detta. Varför känns det som att det är okej att kenza skriver så när blondinbella blir i princip hatad av att hon uttrycker sin ilska. Och kom ihåg, inte sin ilska över människornas härkomst, utan över deras beteende.

Detta gör mig förbryllad och jag undrar verkligen vad skillnaden är. Vet ni?

Nu börjar jag bli trött på det här

Jag börjar bli riktigt trött på att vara sjuk nu. Ena sekunden känns det bättre och jag övertygar mig själv om att jag är bra och sedan märker jag att jag kan knappt ens gå utan att bli yr och få ont överallt. Blä! En rolig sak i alla fall är att jag har sett nya säsongerna av gossip girl och one tree hill! glodde även på the hills. Åh vad jag har saknat de där serierna alltså. Är det konstigt att säga så förresten? Att man har saknat en serie. Men det har jag och de var bättre än vad jag kom ihåg. Speciellt gossip girl. Det känns som att denna säsong kommer bli bättre än första...så jag har höga förväntningar. Och one tree hill... den är alltid lite speciell, den serien. Spännande, snygg och bara helt twisted. Men så ska ju serier vara, för att man ska orka följa dem. OC tappade ju stinget efter ett tag, enligt mig. Till slut var den bara snygg och det behövs ju mer för att stanna eller hur?



Vi hörs lite senare!

/ =)

Blake Lively


people.com

Denna outfit var så vacker enligt mig! Jag älskar de svarta peep toesen och klänningen då! En Christian Cota ombre-kreation (har aldrig hört talas om designern) som är så perfekt som den bara kan bli. Jag skulle verkligen kunna tänka mig ha den på mig på en bröllopsmiddag vi ska på i oktober...verkligen. Nja, jag får nog hitta en billigare kopia i så fall =). Men vacker var den på Blake som är supervacker hela hon.

Nu ska jag sova och bli frisk!

Natti natti!



Jag är åtminstone inte döende

Så jag var hos läkaren för någon timme sedan. Hon kollade lite i min hals och även i mina öron. Men hon kunde inte se så mycket så det fick bli provtagning. Efter pill i halsen och stick i fingret fick jag veta att jag är frisk. Jaha där ser man, jag är frisk. Eller kanske inte riktigt frisk, åtminstone inte halsfluss eller så. Men om jag får feber måste jag tillbaka så ingen feber för mig. För jag gillar verkligen inte vårdcentraler.

Nu är jag lika uttråkad som förut. Det kommer One tree hill på femman så det kollar jag på. Men jag längtar tills imorgon, då får jag se på säsong 6 wieee!

Ps. Blä vad äckligt att se Dan och Debra tillsammans. De passar mycket bättre när de hatar varandra. Ni som ser på One tree hill förstår ;). Ds.

/ =)

Sjukstuga

God morgon på er! Jag blev inte bättre som jag hoppades på utan det blev visst tvärtom. Hade så ont i halsen under natten att jag nästan trodde att jag skulle kvävas tack vare det. Och allt slem. Usch. Så jag ringde till vårdcentralen imorse och fick tid till 14.15. Och den här gången hos läkaren, annars får jag alltid ta nått prov och sedan får jag gå hem. Men inte idag, idag får jag träffa läkaren yay! Då kanske man får reda på lite bättre vad det kan vara.

Men nu är det ju flera timmar tills min tid... och jag är sjuk, vad ska man göra då för att fördriva tiden? Äh det får nog bli våra bästa år snart. Passar alltid bra när  man är sjuk ;).


RSS 2.0