Några månader senare

Oj vad länge sedan det var jag skrev i min blogg! 3 månader sedan tror jag att det var. Så kanske dags nu att förnya denna blogg med åtminstone ett inlägg.

Mycket har hänt de här månaderna, som nog för de flesta. För ja, jag håller mig ajour när det kommer till alla bloggar som finns. Jag läser kanske tio bloggar och skumläser ett tiotal till. Alltså ganska många. Så jag vet att det händer mycket där ute i bloggvärlden. Bland annat att Blondinbella tävlar i Let's dance. Om jag kollade? Ja, det är klart. Och vad jag tyckte om hennes prestation? Helt okej, men kunde ha varit mycket bättre. Ja, med tanke på att hon säger att hon ska vinna hela tävlingen. Då måste man visa på lite mer för att kunna hålla sig kvar till finalen men okej, det var första delfinalen så kanske kan det bli bättre.

Jag och min sambo har flyttat till en annan lägenhet än den vi hade innan och vi trivs jättebra! Vår nuvarande lägenhet passar oss perfekt, visserligen mindre än den förra men den var alldeles för stor för bara oss två och vår lilla katt. Den här lägenheten har en mycket mysigare touch och det blir framförallt roligare och lättare att inreda den med massa fint. Så det var en av de bästa sakerna som hände 2008 =).

Jag har även haft praktik i två månader och ska tillbaka till skolan nästa vecka. Känns konstigt, har ju vaknat 7 varje morgon och kommit hem vid 17 och ska nu plötsligt igen ha lektioner några gånger i veckan på 3 tim så sömnrytmen kommer ju rubbas. Igen. Det positiva är ju i alla fall att nu kan jag koncentrera mig lite mer på min träning! Jag tränade visserligen under min praktiktid men kände inte riktigt att jag fick så mycket utav det. Tänk er själva, träna efter kl 17 och det enda man kan tänka på är sömn och mat. Men visst, det fungerar ju när det måste fungera. Men nu får jag fokusera lite mer på träningen och det är så jag gillar det. Men jag vet, så kommer det ju inte alltid se ut. I framtiden, när jag jobbar istället för pluggar, då måste jag ju träna efter kl 17 igen. Fast nu är det ett tag dit i alla fall =).

Jag har mycket att skriva känner jag men vet inte riktigt om vad. Så jag får dela upp allt. För först ska jag spela lite lips! Åh vad jag gillar det spelet =).

/S


RSS 2.0